Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Öneriler
şuan 1haziranda başlayıp 30 haziranda bitecek olan video etkinliği tüm sunucular içinmi geçerli yoksa sadece yeni gelen sunucu içinmi?
birde etkinlikde maddeler arasındaki şu maddeyi tam anlayamadım açıklayabilirmisiniz
- Videoların oluşturulması için kullanılen materyal (Resim, Müzik, Ses, Efektler dahil), üçüncü şahıslara ait olmalıdır. Sadece Allods Online, My.com veya ücretsiz lisans içerikleri kullanılabilir.
This post has been edited 1 times, last edit by "Tekkkelci" (May 31st 2017, 1:35pm)
şuan 1haziranda başlayıp 30 haziranda bitecek olan video etkinliği tüm sunucular içinmi geçerli yoksa sadece yeni gelen sunucu içinmi?
birde etkinlikde maddeler arasındaki şu maddeyi tam anlayamadım açıklayabilirmisiniz
Videoların oluşturulması için kullanılen materyal (Resim, Müzik, Ses, Efektler dahil), üçüncü şahıslara ait olmalıdır. Sadece Allods Online, My.com veya ücretsiz lisans içerikleri kullanılabilir.
Merhaba,
Etkinlikler tüm sunucular için geçerlidir. Etkinlikte belirtilen madde Allods online ve my.com dışındaki,oyunlardan vb sitelerden alıntı yapılmamasını kapsıyor.
.
yani ben videomda misal veriyorum ceza suspus şarkısından bi kesit koyabilirmiyim ? veya eminemin şarkısından bir kısım koyarak editleyebilirmiyim?
yani ben videomda misal veriyorum ceza suspus şarkısından bi kesit koyabilirmiyim ? veya eminemin şarkısından bir kısım koyarak editleyebilirmiyim?
Hayır koyamazsın telif hakkına giriyor.
.
Özel Tim etkinligi
1 yıl önce yaptıgınız allods tarihindeki en guzel etkinlik olan özel tim etkinliginin bu yılda yapılması mümkünmü.Öyle bir etkinlige hasret kaldık